روستای قره تپه (بهشهر)

روستای قره تپه (بهشهر)

معرفی پیشینه ، آداب و سنن و اخبار روز روستا
روستای قره تپه (بهشهر)

روستای قره تپه (بهشهر)

معرفی پیشینه ، آداب و سنن و اخبار روز روستا

مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ، وایبر و تانگو

شمال نیوز: معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامه‌ای به وزیر ارتباطات ضمن این‌که خواستار فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده شد، اعلام کرد که در غیر این صورت قوه قضائیه نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.

به گزارش دفتر سخنگوی قوه قضاییه متن نامه حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای به وزیر ارتباطات به شرح زیر است: 

«جناب آقای دکتر واعظی

وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلام علیکم

نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب موهن علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در هفته های اخیر از طریق برخی شبکه های اجتماعی نظیر واتس آپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولت های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی می شود و با عنابت به این که علی رغم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فراهم آوری امکان مسدود سازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه های موصوف و ارائه شبکه های اجتماعی داخلی هم سطح با شبکه های مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است.

لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده ای طبق قانون برخورد خواهد نمود.»

مطالب سریالی تاریخی منطقه و قره تپه ...

مطالب سریالی تاریخی منطقه و قره تپه در حال تهیه و آماده سازی می باشد. 

"لطفا علاقه مندان اعلام نظر فرمایند"

علاقه مندان به تاریخ منطقه بخوانند ...(قسمت چهارم)

 گزیده ای از کتاب مازندران و استرآباد  

توضیح: کفتر خان یا کوترخان نام قدیم امیرآباد است. 

 

 

 

 

علاقه مندان به تاریخ منطقه بخوانند ...(قسمت سوم)

   گزیده ای از کتاب مازندران و استرآباد  

 

علاقه مندان به تاریخ منطقه بخوانند ...(قسمت دوم)

 گزیده ای از کتاب از آستارا تا استر آباد 

 

 

 

  

 

ادامه در پست های بعدی ...

علاقه مندان به تاریخ منطقه بخوانند ...

 گزیده ای از کتاب مازندران و استرآباد  

 

  

 

 

ادامه در پست های بعدی ...

لطفا خبر زیر را بخوانید و جدی بگیرید...

 هشدار پلیس فتا درباره شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه

در حال حاضر شاهد تنوع و گسترش شبکه‌های اجتماعی و به خصوص نرم افزارهای تلفن همراه هستیم که این امر در کنار امکاناتی که در اختیار کاربران فضای مجازی قرار می‌گیرد، متأسفانه موجب سوء استفاده برخی از بزهکاران از این فضا برای ترویج بی‌بند ‌و‌ باری شده است.

سرهنگ اصغر باقریان افزود: این شبکه‌های اجتماعی موبایل به سرعت تبدیل به نوعی اعتیاد میان بسیاری از نوجوانان و جوانان شده و برخی از آسیب‌های اجتماعی را تشدید کرده است. بسیاری از پیامدهای حضور دائمی ‌این شبکه‌ها در زندگی‌ افراد آنقدر عمیق است که می‌تواند منجر به ناکامی افراد در زندگی روزمره خود شود.

وی همچنین تصریح کرد: در صورتی که استفاده از شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی آگاهانه نباشد، تهدیدات آن می‌تواند به مراتب بسیار پررنگ‌تر از فرصت‌های آن باشد، چراکه وقتی فرد دچار اعتیاد به حضور در این شبکه‌های می‌شود و زمان زیادی از شبانه‌روز خود را در در این فضا می‌گذراند و بطبع آن حضور خانوادگی و اجتماعی فرد دچار اختلال شده و جاذبه دنیای مجازی بر دنیای واقعی‌اش غلبه می‌کند.

رییس پلیس فتا غرب استان تهران ادامه داد: یکی از عوارض و آثار منفی این نوع شبکه‌ها روابط نامناسب اخلاقی بین کاربران است. معمولا شبکه‌های اجتماعی ابزارها و امکاناتی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند که تصاویر، ویدئوها و اطلاعات خصوصی خود را در صفحه‌ شخصی خود قرار دهند.

وی تشریح کرد: مشکلاتی از قبیل ساخت پروفایل‌های تقلبی در شبکه‌های اجتماعی و فقدان امکان کنترل آن‌ها به علت حجم زیاد این هرزنامه‌ها، باعث می‌شود که افرادی با پروفایل‌های تقلبی به شبکه‌های اجتماعی وارد شوند و با ورود به حریم‌های خصوصی افراد مدنظر، تصاویر و اطلاعات آنان را به سرقت برده و این اطلاعات را در اینترنت منتشر کنند.

سرهنگ باقریان در همین راستا از شهروندان به خصوص از والدین خواست تا با حفظ هوشاری و رعایت هشدارهای ارائه شده از سوی پلیس، بر استفاده فرزندان خود از فضای مجازی نظارت لازم را داشته و قبل از استفاده از ابزار، یا تامین آن برای فرزندان خود از آسیب های آن و راههای کاهش این آسیب ها آگاهی کافی داشته باشند.  

 

هشدار رئیس پلیس فتا به مشترکان وایبری

سردار سیدکمال هادیانفر در رابطه با پیام‌هایی توهین آمیزی که در فضاهای مجازی در مورد امام خمینی (ره) منتشر شده است، گفت: از پرونده‌هایی که پلیس فتا پیگیری کرده و به نتیجه رسیده است، باید بدانید که پیام‌های خصوصی در وایبر، واتس آپ و... توسط پلیس فتا قابل کنترل است.

او به دستگیری افردی که منشاء شایعه موضوع جریمه‌های رانندگی و آسپرین بوده و به عنوان اولین نفر این موضوعات را در فضای مجازی منتشر کرده بودند، اشاره کرد و گفت: شناسایی کسانی که منشاء انتشار پیام‌های توهین آمیز به امام خمینی (ره) هستند، نیز روال خودش را طی می کند ولی در حال حاضر مرکز ملی کمیسیون تعیین مصادیق مجرمانه در این زمینه مسئول است و در آخرین جلسه کمیسیون عالی امنیت که تشکیل شد در مر‌کز ملی، نامه‌ای به دو سازمان در این زمینه ابلاغ شد که به طور جد با این پدید برخورد شود( موضوع پیام‌های منتسب به امام و ناهنجاری‌های شبکه) که گفتند، با عواملش برخورد شود و سایر دستگاه‌های امنیتی نیز این اقدام را انجام می‌دهند.
رئیس پلیس فتا ناجا در رابطه با نقض حریم خصوصی و سوء استفاده از اطلاعات افراد در شبکه‌های مبتنی بر تلفن همراه مانند وایبر و لاین و واتس آپ و لزوم فیلتر این فضاها گفت: پلیس فتا مرجع فیلتر واتس آپ و وایبر و سایر شبکه‌ها نیست ولی در صورتی که کمیسیون مرکز ملی فضای مجازی بخواهد در این زمینه تصمیمی بگیرد ما هم مسائل و پرونده‌هایی که در این رابطه داریم را مطرح می‌کنیم. اما مساله ای که واضح و مبرهن است، اینکه سامانه‌ها، رسانه‌ها و برخی برنامه‌هایی که بر گوشی‌های تلفن همراه نصب شده شده، آسیب‌های فراوانی را برای خانواده‌ها به همراه داشته است.
او با بیان اینکه پرونده‌های زیادی در پلیس‌های فتای سراسر کشور در رابطه با نقض حریم خصوصی افراد به ویژه بانوان که اغفال مسائل دوست‌یابی و همسریابی شده اند، تشکیل شده است و در محاکم قضایی این پرونده‌ها در حال بررسی است، گفت: ما مرجع تصمیم فیلتر نیستیم ولی کمیسیون مرکز ملی فضای مجازی یا مصادیق مجرمانه باید تشکیل جلسه دهد و اگر لازم باشد ماهم مصداق‌های پلیسی جهت فیلتر این برنامه‌ها داریم و می‌توانیم بیان کنیم که چقدر این مساله برای کشور مشکل ایجاد کرده یا چقدر در این رابطه آسیب و تهدید برای کشور وجود دارد.  

 توصیه رئیس پلیس فتا درباره فیلترشکن

رئیس پلیس فتا با اعلام این‌که افرادی که از وی.پی.ان استفاده می‌کنند هزینه کشف جرم را بالا می‌برند، گفت: به کاربران کشورمان توصیه می‌کنم: از وی.پی.ان استفاده نکنید زیرا تمام اطلاعات شما در اختیار مالک اصلی سرور وی.پی.ان قرار می‌گیرد و این آسیب جدی است.

سردار سیدکمال هادیانفر درباره آخرین وضع جرم‌انگاری وی.پی.ان اظهار کرد: لایحه جرم‌انگاری تولید و خرید و فروش و استفاده از وی.پی.ان در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی دقیق و همه‌جانبه است و ما امیدواریم قوه مقننه بزودی بحث وی.پی.ان را جرم‌انگاری کند. 

 

نظارت پلیس بر "وی‌چت" و "اینستاگرام"

سرهنگ مسعود زاهدیان، با بیان اینکه پلیس در فضاهای مجازی نظارت دارد، اظهار کرد: نیروی انتظامی در حوزه‌ اینترنت حضور داشته و فضاهایی نظیر فیس‌بوک، اینستاگرام، وی‌چت و امثال آن تحت نظارت است.

وی تاکید کرد: طبیعی است پلیس در این فضاها با موارد تخلف برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه پلیس حافظ سلامت و امنیت شهروندان است، گفت: پلیس برای حفظ سلامت افراد و جلوگیری از گرفتاری شهروندان در دام فساد و فحشا در این فضا حضور خواهد داشت.  

 دارندگان گوشی های هوشمند، هوشیار باشند

به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگˈ سید مصطفی مرتضویˈ افزود: پشت هر صحنه جذاب ناشناس ممکن است هدفی شوم نهفته باشد.

وی گفت: با ورود نسل جدید گوشی های هوشمند تلفن همراه که با تنوع فراوان در آن، ارتباط سریع با دنیای مجازی و برنامه های مورد نیاز و آسان کننده برای انسان جذابیت زیادی در بین مردم پیدا کرده شاهد آسیب هایی نیز برای دارندگان آن هستیم که نیازمند هوشیاری بیشتر صاحبان این گونه ابزارهاست.

وی افزود: بر اساس اطلاعات جامعی که در این زمینه به دست آمده نفوذ بد افزارها به گوشی های هوشمند تلفن همراه 400 برابر افزایش پیدا کرده و بیشتر این بد افزارها نیز به صورت پیامکی ارسال شده و دریافت کنندگان را با آسیب جدی مواجه می کند.

وی با بیان اینکه بد افزارها به صورت پیامک هایی در قالب فایل های دانلود موسیقی، طنز، تبلیغات، عکس و فیلم بر روی سیستم گوشی های هوشمند تلفن همراه ظاهر می شود، اظهار داشت: این بد افزارها اهداف مختلفی از جمله شنود، جاسوسی، برداشت غیر مجاز را دنبال می کند.

وی شبکه های اجتماعی در اینترنت همچون فیس بوک، توییتر، وی چت، وایبر که بر روی گوشی های جدید تلفن همراه قابل دریافت هستند را مامن و ماوای افراد ارسال کننده بد افزار ها عنوان کرد و گفت: بهترین راه مقابله با نفوذ بد افزارها به گوشی تلفن همراه، خاموش کردن اتصال Wfi گوشی، باز نکردن فایل های ضمیمه و ایمیل های ناشناس و استفاده مرتب و به روز از آنتی ویروس است.

سرهنگ مرتضوی با هشدار به دارندگان گوشی های هوشمند تلفن های همراه در خصوص دانلود مطالب و فایل های فریبنده و جذاب گفت: پشت هر صفحه ناشناس جذابی که ارسال می شود آسیبی جدی نهفته است و برای دانلود عکس و فیلم و موسیقی باید به مراکز معتبر دانلود در اینترنت مراجعه کرد.


از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم...

پیشرفت علم همیشه هم خوب و سازنده نیست. یعنی همه مسایل دنیا دو صورت دارند؛ منفی و مثبت. فناوری هم اینگونه است.

انیشتین جمله جالبی در این مورد دارد که می‌گوید: «من از روزی می‌ترسم که تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد. چنین روزی، جهان نسلی از احمق‌ها خواهد داشت.» این جمله بار مفهومی بالایی دارد. همه از تکنولوژی در جهت بهبود امور استفاده می‌کنیم اما اگر قرار باشد همه زندگی ما را فرا بگیرد، فاتحه انسانیت و مهربانی را باید خواند. 

از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم

موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بی شماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می‌کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و... نیز هست. اما همین موبایل دوست‌داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می‌کنند. کودک 5 یا 6 ساله‌ای که گوشی هوشمند به دست می‌گیرد آیا واقعا از محدودیت‌ها و روشهای استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟ آیا پدر و مادر او احساس نمی‌کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟

البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می‌کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می‌دهند. اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن 12 تا 17 سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده‌ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می‌ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.

واقعیت این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می‌دهند که وارد شبکه‌های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به‌طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی‌ها، سایت‌هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.

شاید بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان باشد. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می‌توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند. البته لازمه این امر آن است که پدر و مادر با ارائه مشورت های دقیق به فرزندشان او را همراهی کنند. 

"منبع:مهر"

آیت‌الله جباری به دیدار حق شتافت

خبر فوری؛

آیت‌الله جباری به دیدار حق شتافت

آیت الله حاج سید صابر جباری -امام جمعه بهشهر و نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری- بر اثر عارضه قلبی درگذشت.


آیت الله حاج سید صابر جباری -امام جمعه بهشهر و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری- یک شنبه شب بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

او از مدت ها قبل از بیماری خونی و کلیوی نیز رنج می برد و تحت درمان و معالجه قرار داشت.

جمعه گذشت آیت الله جباری آخرین نماز جمعه خود را در بهشهر برپا کرد که در خطبه های آن ضمن تشکر از فعالیت های دولت ابراز داشت: خدمات نظام اسلامی را قدر بدانیم که در هر مناسبت ده ها طرح خدماتی، رفاهی، اجتماعی و اقتصادی افتتاح می شود که باید برای اطلاع رسانی این خدمات تلاش بیشتری شود تا مردم دلگرم و امیدوار شوند.

وی نزد آیت الله العظمی کوهستانی، حجج اسلام سمچولی، سید زکریا حسینی متکازینی، آیات عظام نصیری و ربانی، آیت الله ادیب نیشابوری، آیت الله مهدوی دامغانی، آیت ا… بروجردی، آیات عظام فاضل لنکرانی، نوری همدانی، مشکینی، سلطانی، شاهرودی، امام خمینی(ره)، مرعشی نجفی، گلپایگانی، میرزاهاشم آملی، علامه طباطبایی، بهجت و… مدارج عالی علوم اسلامی را سپری کرد و در سال ۱۳۴۰ در سن ۲۴ سالگی به درجه ی رفیع اجتهاد نائل آمد.

آیت الله جباری از سال ۱۳۷۵ به انتخاب مردم مازندران به مجلس خبرگان راه یافت. 

 

منبع:مازند نومه

نقاشی اشرف البلاد در موزه آستان قدس رضوی

از آثار کمال الملک

نقاشی اشرف البلاد در موزه آستان قدس رضوی  

تابلوی نقاشی منظره اشرف البلاد (نام قدیم بهشهر) اثر کمال الملک در موزه آستان قدس رضوی به نمایش گذاشته شد.

نقاشی اشرف البلاد در موزه آستان قدس رضوی / عکس

به گزارش خبرنگار خط امید بهشهر چهار تابلو ارزشمند از استاد کمال الملک نقاش مشهور ایرانی در موزه آستان قدس رضوی به نمایش درآمده است که یکی از این تابلوها منظره اشرف البلاد (نام قدیم بهشهر) است.

در بین این آثار که به مناسبت 27 مرداد سالروز درگذشت کمال الملک به نمایش گذاشته شده است دیگر تابلوها و آثار هنری وی شامل رودخانه شیلات فرح آباد مازندران، منظره روستای پل کجور مازندران و پل رودخانه تجن وجود دارد.

جمشید امیریان مسوول گنجینه هنرهای تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت : علاقمندان به بازدید می توانند به مدت یک هفته در ساعات 8 صبح تا 19 از ازاین آثار در موزه مرکزی آستان قدس رضوی دیدن کنند .

به گزارش خط امید ، محمد غفاری مشهور به کمال الملک فرزند میرزا بزرگ علوی از نقاشان پرآوازه ایرانی دوره قاجار است که سال 1226هـجری شمسی در خطه هنرپرور کاشان به دنیا آمد و در سال 1319 هجری شمسی دار فانی را وداع گفت.