روستای قره تپه (بهشهر)

روستای قره تپه (بهشهر)

معرفی پیشینه ، آداب و سنن و اخبار روز روستا
روستای قره تپه (بهشهر)

روستای قره تپه (بهشهر)

معرفی پیشینه ، آداب و سنن و اخبار روز روستا

لطفا خبر زیر را بخوانید و جدی بگیرید...

 هشدار پلیس فتا درباره شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه

در حال حاضر شاهد تنوع و گسترش شبکه‌های اجتماعی و به خصوص نرم افزارهای تلفن همراه هستیم که این امر در کنار امکاناتی که در اختیار کاربران فضای مجازی قرار می‌گیرد، متأسفانه موجب سوء استفاده برخی از بزهکاران از این فضا برای ترویج بی‌بند ‌و‌ باری شده است.

سرهنگ اصغر باقریان افزود: این شبکه‌های اجتماعی موبایل به سرعت تبدیل به نوعی اعتیاد میان بسیاری از نوجوانان و جوانان شده و برخی از آسیب‌های اجتماعی را تشدید کرده است. بسیاری از پیامدهای حضور دائمی ‌این شبکه‌ها در زندگی‌ افراد آنقدر عمیق است که می‌تواند منجر به ناکامی افراد در زندگی روزمره خود شود.

وی همچنین تصریح کرد: در صورتی که استفاده از شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی آگاهانه نباشد، تهدیدات آن می‌تواند به مراتب بسیار پررنگ‌تر از فرصت‌های آن باشد، چراکه وقتی فرد دچار اعتیاد به حضور در این شبکه‌های می‌شود و زمان زیادی از شبانه‌روز خود را در در این فضا می‌گذراند و بطبع آن حضور خانوادگی و اجتماعی فرد دچار اختلال شده و جاذبه دنیای مجازی بر دنیای واقعی‌اش غلبه می‌کند.

رییس پلیس فتا غرب استان تهران ادامه داد: یکی از عوارض و آثار منفی این نوع شبکه‌ها روابط نامناسب اخلاقی بین کاربران است. معمولا شبکه‌های اجتماعی ابزارها و امکاناتی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند که تصاویر، ویدئوها و اطلاعات خصوصی خود را در صفحه‌ شخصی خود قرار دهند.

وی تشریح کرد: مشکلاتی از قبیل ساخت پروفایل‌های تقلبی در شبکه‌های اجتماعی و فقدان امکان کنترل آن‌ها به علت حجم زیاد این هرزنامه‌ها، باعث می‌شود که افرادی با پروفایل‌های تقلبی به شبکه‌های اجتماعی وارد شوند و با ورود به حریم‌های خصوصی افراد مدنظر، تصاویر و اطلاعات آنان را به سرقت برده و این اطلاعات را در اینترنت منتشر کنند.

سرهنگ باقریان در همین راستا از شهروندان به خصوص از والدین خواست تا با حفظ هوشاری و رعایت هشدارهای ارائه شده از سوی پلیس، بر استفاده فرزندان خود از فضای مجازی نظارت لازم را داشته و قبل از استفاده از ابزار، یا تامین آن برای فرزندان خود از آسیب های آن و راههای کاهش این آسیب ها آگاهی کافی داشته باشند.  

 

هشدار رئیس پلیس فتا به مشترکان وایبری

سردار سیدکمال هادیانفر در رابطه با پیام‌هایی توهین آمیزی که در فضاهای مجازی در مورد امام خمینی (ره) منتشر شده است، گفت: از پرونده‌هایی که پلیس فتا پیگیری کرده و به نتیجه رسیده است، باید بدانید که پیام‌های خصوصی در وایبر، واتس آپ و... توسط پلیس فتا قابل کنترل است.

او به دستگیری افردی که منشاء شایعه موضوع جریمه‌های رانندگی و آسپرین بوده و به عنوان اولین نفر این موضوعات را در فضای مجازی منتشر کرده بودند، اشاره کرد و گفت: شناسایی کسانی که منشاء انتشار پیام‌های توهین آمیز به امام خمینی (ره) هستند، نیز روال خودش را طی می کند ولی در حال حاضر مرکز ملی کمیسیون تعیین مصادیق مجرمانه در این زمینه مسئول است و در آخرین جلسه کمیسیون عالی امنیت که تشکیل شد در مر‌کز ملی، نامه‌ای به دو سازمان در این زمینه ابلاغ شد که به طور جد با این پدید برخورد شود( موضوع پیام‌های منتسب به امام و ناهنجاری‌های شبکه) که گفتند، با عواملش برخورد شود و سایر دستگاه‌های امنیتی نیز این اقدام را انجام می‌دهند.
رئیس پلیس فتا ناجا در رابطه با نقض حریم خصوصی و سوء استفاده از اطلاعات افراد در شبکه‌های مبتنی بر تلفن همراه مانند وایبر و لاین و واتس آپ و لزوم فیلتر این فضاها گفت: پلیس فتا مرجع فیلتر واتس آپ و وایبر و سایر شبکه‌ها نیست ولی در صورتی که کمیسیون مرکز ملی فضای مجازی بخواهد در این زمینه تصمیمی بگیرد ما هم مسائل و پرونده‌هایی که در این رابطه داریم را مطرح می‌کنیم. اما مساله ای که واضح و مبرهن است، اینکه سامانه‌ها، رسانه‌ها و برخی برنامه‌هایی که بر گوشی‌های تلفن همراه نصب شده شده، آسیب‌های فراوانی را برای خانواده‌ها به همراه داشته است.
او با بیان اینکه پرونده‌های زیادی در پلیس‌های فتای سراسر کشور در رابطه با نقض حریم خصوصی افراد به ویژه بانوان که اغفال مسائل دوست‌یابی و همسریابی شده اند، تشکیل شده است و در محاکم قضایی این پرونده‌ها در حال بررسی است، گفت: ما مرجع تصمیم فیلتر نیستیم ولی کمیسیون مرکز ملی فضای مجازی یا مصادیق مجرمانه باید تشکیل جلسه دهد و اگر لازم باشد ماهم مصداق‌های پلیسی جهت فیلتر این برنامه‌ها داریم و می‌توانیم بیان کنیم که چقدر این مساله برای کشور مشکل ایجاد کرده یا چقدر در این رابطه آسیب و تهدید برای کشور وجود دارد.  

 توصیه رئیس پلیس فتا درباره فیلترشکن

رئیس پلیس فتا با اعلام این‌که افرادی که از وی.پی.ان استفاده می‌کنند هزینه کشف جرم را بالا می‌برند، گفت: به کاربران کشورمان توصیه می‌کنم: از وی.پی.ان استفاده نکنید زیرا تمام اطلاعات شما در اختیار مالک اصلی سرور وی.پی.ان قرار می‌گیرد و این آسیب جدی است.

سردار سیدکمال هادیانفر درباره آخرین وضع جرم‌انگاری وی.پی.ان اظهار کرد: لایحه جرم‌انگاری تولید و خرید و فروش و استفاده از وی.پی.ان در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی دقیق و همه‌جانبه است و ما امیدواریم قوه مقننه بزودی بحث وی.پی.ان را جرم‌انگاری کند. 

 

نظارت پلیس بر "وی‌چت" و "اینستاگرام"

سرهنگ مسعود زاهدیان، با بیان اینکه پلیس در فضاهای مجازی نظارت دارد، اظهار کرد: نیروی انتظامی در حوزه‌ اینترنت حضور داشته و فضاهایی نظیر فیس‌بوک، اینستاگرام، وی‌چت و امثال آن تحت نظارت است.

وی تاکید کرد: طبیعی است پلیس در این فضاها با موارد تخلف برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه پلیس حافظ سلامت و امنیت شهروندان است، گفت: پلیس برای حفظ سلامت افراد و جلوگیری از گرفتاری شهروندان در دام فساد و فحشا در این فضا حضور خواهد داشت.  

 دارندگان گوشی های هوشمند، هوشیار باشند

به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگˈ سید مصطفی مرتضویˈ افزود: پشت هر صحنه جذاب ناشناس ممکن است هدفی شوم نهفته باشد.

وی گفت: با ورود نسل جدید گوشی های هوشمند تلفن همراه که با تنوع فراوان در آن، ارتباط سریع با دنیای مجازی و برنامه های مورد نیاز و آسان کننده برای انسان جذابیت زیادی در بین مردم پیدا کرده شاهد آسیب هایی نیز برای دارندگان آن هستیم که نیازمند هوشیاری بیشتر صاحبان این گونه ابزارهاست.

وی افزود: بر اساس اطلاعات جامعی که در این زمینه به دست آمده نفوذ بد افزارها به گوشی های هوشمند تلفن همراه 400 برابر افزایش پیدا کرده و بیشتر این بد افزارها نیز به صورت پیامکی ارسال شده و دریافت کنندگان را با آسیب جدی مواجه می کند.

وی با بیان اینکه بد افزارها به صورت پیامک هایی در قالب فایل های دانلود موسیقی، طنز، تبلیغات، عکس و فیلم بر روی سیستم گوشی های هوشمند تلفن همراه ظاهر می شود، اظهار داشت: این بد افزارها اهداف مختلفی از جمله شنود، جاسوسی، برداشت غیر مجاز را دنبال می کند.

وی شبکه های اجتماعی در اینترنت همچون فیس بوک، توییتر، وی چت، وایبر که بر روی گوشی های جدید تلفن همراه قابل دریافت هستند را مامن و ماوای افراد ارسال کننده بد افزار ها عنوان کرد و گفت: بهترین راه مقابله با نفوذ بد افزارها به گوشی تلفن همراه، خاموش کردن اتصال Wfi گوشی، باز نکردن فایل های ضمیمه و ایمیل های ناشناس و استفاده مرتب و به روز از آنتی ویروس است.

سرهنگ مرتضوی با هشدار به دارندگان گوشی های هوشمند تلفن های همراه در خصوص دانلود مطالب و فایل های فریبنده و جذاب گفت: پشت هر صفحه ناشناس جذابی که ارسال می شود آسیبی جدی نهفته است و برای دانلود عکس و فیلم و موسیقی باید به مراکز معتبر دانلود در اینترنت مراجعه کرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد