خرید و فروش تمشک سیاه جنگلی
شیره خرما یا رب انار
شيره خرما در ظاهر و طعم بسیار شبيه به رب انار می باشد
به دلیل پایین بودن میزان آب در میوه خرما ، با هر ۲ کیلو خرما میتوان براحتی یک کیلو شیره خرما تولید نمود
برخی افراد سودجو سالهاست که با فزودن اسید ستریک به شیره خرما ، طعم آنرا ترش و شبیه رب انار نموده و بنام رب انار بفروش میرسانند.
برند انار نارتک / برند انار ایران
برند نارتک به جمع برندهای انار ایران اضافه شد
پوره چیست؟
پوره (به فرانسوی ( Purée مخلوطی از آب و گوشت میوه تازه است . برای تهیه پوره ، میوه را پوست کنده و هسته و دانه آنرا جدا نموده ، سپس آنرا با مخلوط کن خُرد نموده و میل می نمایند.
چرا پوره؟
1- بخش اعظم خواص غذایی و دارویی میوه ها در گوشت آنها قرار دارد . برای تهیه آب میوه ، آب بوسیله فیلتراسیون از گوشت جدا میشود . بنابراین آبمیوه هیچگاه دارای خواص کامل میوه نمیباشد. ولی پوره تمامی خواص میوه را دارد.
2- جداسازی گوشت و آبِ میوه ، موجب تسریع در فسادپذیری آن می گردد . برای پیشگیری از اینکار ناچاراً باید از مواد نگهدارنده برای نگهداری آبمیوه استفاده نمود . بخش اعظم مواد نگهدارنده ای که برای تهیه آبمیوه ها استفاده میشوند شیمیایی بوده و عوارض گوارشی متعددی برای مصرف کننده بهمراه دارند .
3- گوشت میوه ها خواص متعدد دارویی داشته و از بسیاری از بیماریها ( بویژه بیماری ورم معده و ... ) پیشگیری می نماید.
اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران:
آنچه گفته شد ما را برآن داشت که تولید پوره میوه جات را با برند اناردون 2017 آغاز نماییم . پوره انار و پوره تمشک جنگلی از اولین محصولات ما با با برند اناردون 2017 می باشد.
اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران
کنترل بیولوژیک شته سبز انار با کفشدوزک
شته سبز سرشاخه ها ، سطح زیرین برگها ، جوانه ها و گلهای قرمز درخت انار را مورد حمله قرار می دهد.
این شته ضمن تغذیه از شیره ی گیاهی ، مقدار زیادی عسلک تولید می کند.
بر اثر حمله شته سبز ، رشد سرشاخه ها متوقف شده ، بعضی از گلهای بسته باز نمی شوند و اغلب گلها و میوه های جوان بر روی زمین می ریزند.
خسارت شته سبز بر روی درختانی که زیاد آبیاری میشوند بیشتر است زیرا رطوبت به رشد و توسعه شته کمک می نماید .
شته سبز انار در تمام مناطق انار خیز ایران بویژه در استانهای شمالی و برخی از نواحی استانهای فارس ، قم ، مرکزی ( ساوه ) ، اصفهان و یزد مشاهده میشود .
شته سبز انار زمستان را به صورت تخم در روی سرشاخه های درخت انار به سر می برد و در ماهای فروردین و اردیبهشت بیشترین فعالیت خود را دارد.
ترشح عسلک از محل تغذیه شته سبز ، موجب جلب گرد و خاک ، رویش قارچ ، دوده ( فوماژین ) بر روی برگ و ساقه درخت انار می شود.
با گرم شدن هوا از تراکم و شدت خسارت شته سبز کاسته می شود .
در فصل پاییز که درجه حرارت کاهش می یابد فعالیت شته سبز افزایش می یابد ولی شدت آن از بهار کمتر است.
در مناطقی که شته سبز فراوان است ، حفظ پاجوشها برای جلوگیری از حمله شته ها به سرشاخه ها و گلها پیشنهاد می گردد.
در اکثر موارد شته سبز به وسیله دشمنان طبیعی کنترل میشود و نیازی به مبارزه شیمیایی ندارد.
کفشدوزک از مفیدترین حشرات برای مبارزه بیولوژیک با شته سبز انار است .
درصورتیکه تصمیم به مبارزه شیمیایی با این آفت دارید ، بهترین راه مبارزه شیمیایی با شته سبز اقدام علیه تخم ها در فصل زمستان است .
لذا پیشنهاد میشود سمپاشی با ترکیبات روغنی ، ترکیبات سوزاننده و یا ترکیبات فسفره روغنی در فصل زمستان انجام شود .
مهندس عسکری – کارشناس انار
برند انار ایران / برند انار نارمانا
نارمانا هم به جمع برندهای انار ایران اضافه شد
برای دیدن عکسها و مطالب زیبا درباره انار به سایت
و
مراجعه نمائید.
مصاحبه زنده مهندس عسکری کارشناس صنایع غذایی ناردونه در برنامه خانواده و زندگی شبکه تبرستان ۷ آذرماه ۹۶
در باره کاشت انار و ایجاد صنایع تبدیلی آن در مازندران
برای دیدن فیلم بر روی متن زیر کلیک نمائید :
مصاحبه مهندس عسکری کارشناس صنایع غذایی انار ناردونه در شبکه تبرستان
برای دیدن عکسها و مطالب زیبا درباره انار به سایت
و
مراجعه نمائید.